Barea & Zango dóna la benvinguda a l’empresa Gestiplus

Tal i com vam anunciar fa unes setmanes, Gestiplus ha passat a formar part de l’estructura de Barea & Zango Grup Empresarial. Aquesta incorporació es va fer efectiva el passat 1 d’abril de 2019 i des d’aquí volem donar la benvinguda, a la que ja és casa seva, tant a l’equip de Gestiplus com a tots els seus clients.

En la imatge, acte de formalització de l’acord. D’esquerra a dreta: Laura Biarnés Altarejos i Carlos Biarnés Gabarró (en representació de Gestiplus), Cristóbal Barea Castilla (CEO Gerent de Barea & Zango), Guillem J. Barea Zango (Director General de Barea & Zango) i Lidia Andrés García (Directora de Sucursal, Oficial Habilitada en Administració de finques).

A continuació publiquem un vídeo breu on recollim el moment de la formalització de l’acord entre ambdues parts i en el que el Sr. Carlos Biarnés, Administrador de Gestiplus, explica als seus clients els avantatges que els hi suposarà aquesta integració.

Bàsicament, tots els clients de Gestiplus podran seguir comptant amb l’administració de les seves finques i, des d’ara, també es beneficiaran tant de la infraestructura de Barea & Zango com dels seus processos de gestió, sense oblidar que ara ja tenen accés a un extens equip de professionals especialitzats en diferents àrees de negoci com l’Advocacia, la Mediació, el Compliance, la Corredoria d’Assegurances i la Gestió Patrimonial.

Recordi que, si vostè és client de Gestiplus, estem al seu servei en la nostra delegació de L’Hospitalet de Llobregat, en el número 260 del carrer Enric Prat de la Riba o, si ho desitja, en qualsevol de les nostres oficines tant a L’Hospitalet de Llobregat, com a Barcelona o Badalona.

Si té qualsevol dubte respecte a aquest procés o a com es veuran afectats els serveis que té contractats, no dubti en contactar-nos de forma personal a les nostres oficines, trucant al telèfon 93 760 76 00 o mitjançant el nostre formulari de contacte.