Compromís solidari en Barea Zango. Cuidant de la nostra comunitat.

A Barea & Zango, la nostra dedicació no es limita només a gestionar tots els serveis que oferim. Ens enorgulleix compartir un cop més com hem estès el nostre compromís més enllà de les tasques diàries. En aquest post, volem destacar algunes de les accions solidàries d’aquest 2023 que reflecteixen el nostre desig de contribuir al benestar de la comunitat que servim.

Cantimplores per a nens i nenes amb la Fundació Maristes

A Barea & Zango, creiem en la importància de donar suport a l’educació des d’una edat primerenca. Recentment, vam adquirir i personalitzar 80 cantimplores per als nens i nenes de la Fundació Maristes. Estem encantats d’haver contribuït al benestar d’aquests joves, cobrint una necessitat bàsica i donant suport a la seva jornada escolar. Desitgem seguir col·laborant i poder contribuir moltes vegades més.

Recol·lecta d’aliments per a la Fundació Roure

Entenem que la solidaritat abasta totes les edats. Aquest any, ens vam embarcar en una campanya de recollida d’aliments en col·laboració amb la Fundació Roure, destinada a ajudar persones majors en situació d’exclusió social. Volem agrair el tracte rebut per la fundació, felicitar-vos pel vostre super equip i per la vostra professionalitat. També agrair la generositat de la nostra comunitat, vam recollir aproximadament 15 kg d’aliments essencials!

L’impacte de les nostres accions:

  • Cantimplores per a nens i nenes: Més que una simple donació, aquestes cantimplores representen el nostre compromís amb el futur de la comunitat, beneficiant a 80 nens i nenes directament. Contribuint al seu benestar i feliç desenvolupament.
  • Recollida d’aliments: Els 15 kg d’aliments recollits marquen una diferència tangible en la vida de les persones majors ateses per la Fundació Roure.

Valors que ens impulsen

Ens esforcem per ser més que una empresa de gestió de finques, els nostres valors d’humilitat i proximitat ens guien en cada pas. Estem compromesos a ser agents de canvi positiu a la comunitat que compartim.

Agraïm al nostre equip i als qui han contribuït a complir aquestes accions solidàries, especialment a la nostra companya Nuria Rostand per personalitzar les cantimplores amb les seves il·lustracions creatives i a Luz Solidaria per posar-nos en contacte amb totes les fundacions i orientar-nos amb totes les iniciatives. El compromís amb la nostra comunitat és una part integral de la nostra identitat.

Crida a l’acció

Comparteix aquest post per difondre el nostre compromís solidari. Estem desitjosos de continuar col·laborant i rebem amb gust suggeriments per a futures accions solidàries el 2024. Segueix les nostres xarxes socials per estar al corrent de les nostres futures iniciatives solidàries i descobreix com pots unir-te a nosaltres per fer una diferència a la nostra comunitat.