Neix un nou concepteen l'àmbit del'Administració de finques.Som Barea & Zango Blue.

Neix Barea & Zango Blue

Amb Barea & Zango Blue neix un nou concepte en l'àmbit de l'administració de finques, una nova forma d'entendre les necessitats de les persones, la seva qualitat de vida, la cura de les seves llars i la interacció amb el medi ambient.

Posem rumb a una zona inexplorada pels administradors de finques.

Edificis respectuosos amb el medi ambient

Els nostres enginyers i arquitectes realitzen un exhaustiu estudi d'eficiència energètica de l'edifici i elaboren un pla amb totes les millores possibles, tant a nivell d'estalvi d'energia com de generació d'energia neta i gestió de residus, per aproximar-nos el màxim possible en cada cas a l'edifici de consum zero.

Donem suport als ODS de l'Agenda 2030

No només hem modificat els nostres fluxos de treball per ajustar-nos a la major quantitat possible dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda 2030, sinó que també hem establert acords de col·laboració amb empreses i entitats que aposten per la sostenibilitat i la generació d'energies netes, com la Fundació Luz Solidària .

Luxe sostenible

Luxe i sostenibilitat no són antagonistes. És completament compatible mantenir un estil de vida còmode, luxós, d'acord amb un estatus econòmic alt i fer tot el possible per disminuir la petjada de carboni.

Treballem amb els millors proveïdors, aplicant les darreres tecnologies i usant materials d'alta qualitat.

Treballem avui pensant en el demà

L'estudi energètic només és una part de l'estudi holístic de l'edifici realitzat pels nostres enginyers i arquitectes.

La finalitat és elaborar un detallat pla de manteniment de l'estructura i totes les instal·lacions de l'immoble, així es podrà actuar de forma predictiva, evitant problemes inesperats i permetent també una planificació econòmica ajustada a les necessitats de la comunitat.

Les persones el primer

Els nostres clients, les persones, són el centre de la nostra activitat.

Tots els nostres fluxos de treball estan orientats a oferir-los el millor servei possible, de forma personal i individualitzada.

El nostre objectiu és evitar preocupacions als nostres clients, proporcionar un alt nivell de confort i la major qualitat de vida possible.

Més que administradors de finques

Administrem comunitats però, al contrari que la immensa majoria d'administradors de finques tradicionals, nosaltres anem més enllà.

Som un equip multidisciplinari i experimentat format per advocats, administradors de finques col·legiats, agents de la propietat immobiliària, corredors d'assegurances, fiscalistes, arquitectes i enginyers, tots treballant de forma conjunta i sinèrgica.

Serveis exclusius per a persones exclusives

Els nostres serveis asseguren un tracte exclusiu i personalitzat que ens obliga a limitar el nombre de comunitats que atenem per poder analitzar amb detall les necessitats de cadascuna i planificar tot el que podem oferir en cada cas.

La varietat de perfils dels nostres professionals ens permet innovar i oferir serveis exclusius que no ofereix cap altre administrador de finques.

Contactar

Si vol més informació o saber què podem oferir-li no dubti a contactar amb nosaltres sense cap mena de compromís.


  Si el seu missatge té a veure amb una comunitat de propietaris, indiqui si us plau les dades següents:


  Si vol, també pot adjuntar fins a 3 documents o fitxers (màxim 3Mb cadascun), en qualsevol d'aquests formats: pdf, jpg, jpeg, png, doc, docx, odt.

  Vegi la nostra Política de privacitat.
  *Accepto de forma expressa la Política de privacitat de Barea & Zango Blue

  Aquest lloc web està protegit per reCAPTCHA i s'aplica la Política de Privadesa de Google i les seves Condicions de Servei.

  Filiacions