Hotel Super Luxe

La propietat en qüestió és un hotel de súper luxe situat en una ciutat de primer ordre mundial. Pot dir-se que és una de les icones de la ciutat a la qual s’alberga, ja que va obrir les seves portes el 1889 i en l’actualitat segueix considerant-se com l’allotjament de referència per a viatges a aquesta gran ciutat.

Des de la seva obertura ha acollit a tot tipus de clients, des de personatges famosos (com tots els actors que han passat per les seves habitacions) fins ciutadans del carrer.

Es tracta d’un lloc on la història i la elegància icònica es barregen amb la sofisticació del nou món. El seu nom és mundialment famós i és reconegut pel seu servei sublim, en un ambient adornat per estrelles, importants dignataris i membres de la jet-set global.

Les 267 habitacions i suites de luxe de l’hotel estan decorades amb un estil elegant, basat en l’Art Deco. Cap habitació o suite és igual a una altra, amb vàries característiques originals i ostentoses. Per a la seva decoració es van utilitzar els millors i més cars materials, des d’aranyes de vidre de Murano i revestiments de paret de seda fins a roba de llit italià i sòl de marbre.

Cada habitació disposa de bany complet de luxe, assecador de cabell, telèfon, TV via satèl·lit, connexió a Internet, mini-bar, calefacció central i caixa forta, incloent també algunes comoditats extra com sabatilles d’estar per casa.