Barea & Zango Blue: un nou concepte en l’àmbit de l’administració de finques

Tal i com avançàvem fa uns dies en un dels nostres posts, estem en ple procés de creació d'una nova empresa a la que ja hem posat nom: Barea & Zango Blue.

Barea & Zango Blue passarà a formar part del nostre grup empresarial i estarà destinada a oferir una sèrie de serveis exclusius que en conjunt no han estat oferts fins ara per cap administrador de finques.

Amb Barea & Zango Blue neix un nou concepte en l'àmbit de l'administració de finques, una forma de treballar completament centrada en el client, veient l'edifici on viu com una part primordial del seu entorn i com una de les fonts principals de la seva qualitat de vida.

Tot això des d'un enfocament actualitzat, d'acord amb l'objectiu que els edificis col·laborin a la sostenibilitat i siguin respectuosos amb el medi ambient.

Què oferirà Barea & Zango Blue?

Entre d’altres, s’oferiran aquests serveis:

  • Disseny i actualització d'un pla de manteniment actiu de l'edifici que permeti actuar de manera predictiva i fer una anàlisi de costos a futur que faciliti el pagament o el finançament de les futures actuacions a l'edifici.
  • Confecció i actualització constant del Llibre de l'edifici, com a part fonamental del pla de manteniment actiu esmentat al punt anterior.
  • Estudi de viabilitat, presentació i gestió de tots els tràmits per a sol·licitar subvencions o ajudes per a la reforma o actualització sostenible dels edificis.
  • Programació de visites trimestrals pel seguiment i el control tant de qüestions administratives com de possibles actuacions que s'estiguin realitzant a l'edifici (a més de les visites de control a nivell tècnic que estiguin realitzant els arquitectes i enginyers de la nostra oficina tècnica).
  • Control exhaustiu de pressupostos, despeses i inversions, amb la confecció d'informes de seguiment sobre aquests temes.
  • Contractació de serveis amb proveïdors d’energia neta.
  • Unificació de pòlisses d'assegurances per estalviar costos i agilitzar tràmits en cas de sinistre.
  • Consultes d'advocacia gratuïtes.

I molts altres serveis que anirem incorporant de forma progressiva al conjunt de prestacions que Barea & Zango Blue oferirà als seus clients.

En definitiva, Barea & Zango Blue oferirà serveis exclusius per a persones exclusives i que, a més, estiguin compromeses amb el medi ambient.

Web de Barea & Zango Blue

Acabem de publicar la pàgina web del nostre projecte on hi trobarà un petit resum dels objectius de Barea & Zango Blue. Properament anirem afegint contingut i donant a conèixer tots els serveis innovadors que oferirem als nostres clients.

Si vol visitar la web faci clic al següent enllaç: https://bareazangoblue.com

Seguirem informant.

Escrit perJordi Zango NovellCOO.
Director d'Operacions.