Acord de col·laboració entre la fundació Luz Solidaria i Barea & Zango

El passat 1 d’abril del 2022 Barea & Zango va formalitzar un acord de col·laboració amb la Fundación Luz Solidària.

En l’acte de signatura d’aquest acord van participar Isabel Jiménez representant Luz Solidària com a Presidenta d’aquesta organització i, per part de Barea & Zango, Cristóbal Barea com a CEO del grup empresarial i Guillem Barea com a Director General del mateix.

Luz Solidaria és una fundació que mitjançant els fons obtinguts a través de la comercialitzadora d’energia es dedica a lluitar contra la pobresa energètica, defensar el medi ambient i ajudar un gran nombre d’entitats benèfiques, altres fundacions i organitzacions no governamentals.

Logo Luz Solidaria

Els seus objectius principals són ajudar als sectors més desafavorits de la societat i augmentar la sensibilització respecte a com el consum energètic està afectant el planeta on vivim, fomentant l’aplicació de bones pràctiques ambientals mitjançant l’ús d’energies netes i renovables.

Cristóbal Barea, Isabel Jiménez i Guillem Barea

Luz Solidaria obté els fons que utilitza millorant l’import de la factura de la llum dels clients de la seva comercialitzadora (cosa que aconsegueix en un alt percentatge dels contractes que revisa), dedicant una fracció del benefici obtingut a les tasques socials ja esmentades.

D’aquesta manera, els clients de Luz Solidaria milloren en major o menor quantia l’import a pagar de les factures mentre col·laboren en l’obtenció dels objectius pels quals aquesta fundació treballa.

Per part nostra, amb la vista posada a l’Agenda 2030 i els seus ODS, procurem integrar en el nostre dia a dia tantes bones pràctiques com podem per complir el major nombre possible d’Objectius de Desenvolupament Sostenible i, alhora, animar a tots els nostres clients perquè facin el mateix.

És per aquest motiu que hem volgut aportar el nostre granet de sorra oferint la nostra col·laboració a Luz Solidaria. Esperem que l’acord establert pugui ajudar moltes persones i que entre tots aconseguim un nivell molt més alt de sensibilització i conscienciació social.

Cristóbal Barea, Isabel Jiménez i Guillem Barea

També volem aprofitar per agrair des d’aquí tant a les persones que treballen a la Fundació Luz Solidària com a tots els seus col·laboradors el fet que dediquin temps i esforç per intentar fer una mica millor la vida d’algunes de les persones més necessitades i que tots visquem en un món millor. Moltes gràcies a tothom.

Si vol conèixer una mica més de la tasca que desenvolupa Luz Solidaria visiti la seva web.
Escrit perJordi Zango NovellCOO.
Director d'Operacions.